Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر در گفت‌ و گو با  خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: برنامه راهبردی در دانشگاه کمک می‌کند که برنامه‌های اجرایی را تدوین و نقاط ضعف و قوت خود را  در این زمینه مشخص کنیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر دانشگاه امیرکبیر برای قرار گرفتن جزء 100 دانشگاه برتر جهان نیازمند شناسایی شاخص‌ها و گسترش روابط بین‌المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه امیرکبیر تصریح کرد: بازسازی ساختار دانشگاه باید پاسخگوی نیازهای دانشگاه و جامعه باشد.

معتمدی اضافه کرد: دانشگاه  امیرکبیر برنامه راهبردی را تدوین کرده و اهداف مختلفی دارد. به هرحال دانشگاهی که می خواهد جز دانشگاه های برتر باشد باید یک بازنگری اساسی در دانشگاه ایجاد کند که این مورد جزء اولویت های دانشگاه امیرکبیر است.

اهداف دانشگاه امیرکبیر

وی بیان کرد:قرار گرفتن در زمره 100دانشگاه برتر جهان تا سال 1404 و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم از مهم‌ترین اهداف این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر عنوان کرد: به هرحال  دانشگاه‌های ما توانستند در عرصه‌های بین‌المللی موفقیت‌هایی زیادی  را کسب کنند اما برای حضور در این عرصه نقاط ضعفی داریم که باید این موانع برطرف شود چرا که دانشگاه‌های ما توانایی و پتانسیل‌های بسیار بالایی از نظر استاد و پژوهش در عرصه بین‌المللی دارند.

معتمدی درخصوص رنکینگ دانشگاه امیرکبیر در درآمدهای صنعتی افزود: خوشبختانه دانشگاه امیرکبیر وضعیت مطلوبی دارد ولی در حال حاضر با ظرفیت ها فاصله داریم.در این زمینه رشد خوبی در عقد قردادهای صنعتی در سه سال اخیر داشته ایم  و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: در حال حاضر  درآمدهای صنعتی دانشگاه‌های کشور نسبت به بودجه‌هایی که در اختیار آنها گذاشته می شود به بالای 50درصد می‌رسد اما دانشگاه امیرکبیر  در عرصه فعالیت‌های بین‌المللی امتیاز زیر 5 درصد را کسب کرده است. به هرحال ما باید  ساز و کارهایی بیاندیشم  که موانع و مشکلات حضور دانشگاه‌ها در عرصه‌های جهانی را برطرف کنیم.

معتمدی در ادامه در خصوص روابط بین الملل این دانشگاه گفت: امروزه  روابط بین‌الملل دانشگاه‌های کشور چندان مطلوب و رضایت‌بخش نیست و باید در این زمینه چاره‌ای اندیشید.


وی ادامه داد: در حال حاضر دانشگاه امیرکبیر  بیش از 200 دانشجوی خارجی و برنامه های مشترک معتبر با مراکز  اروپایی دارد. برای بهبودسازی روابط بین الملل دانشگاه هم توانسته ایم دوره های مشترک را راه اندازی کنیم و در حال حاضر چند دوره در این دانشگاه در حال اجرا است.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۷۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود

علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در آیین افتتاح موزه این دانشگاه، با اشاره به اهمیت علم و فناوری در دنیای امروز، مطرح کرد:  آنچه موجب برتری کشورها می‌شود، میزان پیشرفت در زمینه‌های مرتبط با توسعه فناوری است و شاید بسیاری از معیارهایی که در دنیا مطرح بود، امروز تغییر یافته است.

او گفت: اگرچه در کشور ما شاید توجه دیر هنگامی به موضوع علم و فناوری شد اما خوشبختانه در دو دهه اخیر با فرمایشات رهبر معظم انقلاب و توسعه حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری، جهشی در این حوزه‌ها رخ داد و آن عقب ماندگی‌ها که شاید در سال‌های اولیه مطرح بود تا حد زیادی جبران شده و خواهد شد. ایجاد پارک‌های فناوری، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و تولید محصولات دانش بنیان دستاورد این فعالیت‌ها است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با اشاره به شعارهای سالانه با بیان اینکه در سال‌‌های اخیر این شعارها به سمت اقتصاد دانش بنیان و صنعت دانش بنیان سوق داده شده است، مطرح کرد: اگر به شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است توجه کنیم، مجددا موضوع تولید مورد توجه قرار گرفته است.

او این تولید را شامل تولید دانش بنیان دانست و ادامه داد: از این رو هم‌ نقش معاونت به عنوان سیاست گذار برجسته است و هم دانشگاه ها در مسیر تولید دانش بنیان باید فعالیت و پتانسیل خود را در آن هدایت کنند و در این زمینه دانشگاه صنعتی امیرکبیر که از دیرباز در حوزه‌های پروژه‌های صنعتی فعال بوده است نقش مهم و برجسته ای در تحقق این شعار خواهد داشت.

رهایی تاکید کرد: همکاری های بزرگی که ما با صنایع مختلف هوایی، دریایی، بخش های مرتبط با انرژی و نفت و پتروشیمی داریم، موید آن است که عزم دانشگاه جزم است تا امکانات خود را در مسیر توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان قرار دهد تا نقش مهمی در تحول اقتصاد دانش بنیان داشته باشد.

وی با اشاره به ارتباطات این دانشگاه با معاونت علمی، خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر جلساتی را برگزار کردیم و مراسم امروز نیز مبدا تحولی در این همکاری جدی است و امیدواریم از این زمینه های همکاری بیشترین بهره را ببریم.

در ادامه ویدئوی از موزه دانشگاه امیرکبیر که روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت افتتاح شد را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • آمادگی دانشگاه کاشان برای پذیرش دانشجویان تعلیق شده آمریکا و اروپا
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • دانش‌آموزان باید بدانند چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست
  • دیدار امیرعبداللهیان با نخست‌وزیر بورکینافاسو
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • سفیر چین: روابط پکن و کابل در بهترین حالت قرار دارد
  • از پیچ و خم تصویب تا حل چالش‌ها
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران